Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Valuarvurderinger fra 2008

Vores seneste valuarvurdering er fra marts 2008. I april 2008 har vi stemt for en andelskrone på 30,52, baseret på denne vurdering. Vores administrators stedfortræder som også er hans advokat -partner sagde på foreningens seneste generalforsamling den 1.april 2009 at vi ikke kan bruge denne vurdering, hverken med eller uden reduktion for evt. henlæggelser, da vi ikke har fået en ny valuarvurdering nu i 2009. Som resultat faldt værdien af vores andelskrone helt ned til 21,77 – et fald på 28%. Undertegnede protesterede, forgæves, med den begrundelse at valuarvurderingen ikke er over 18 måneder gemmel, med henvisning til en bestemmelse i Andelsboligloven mht. værdiansættelse. Er der begået en juridisk fejl fra administratorens stedfortræders side, og hvad kan vi gøre hvis dette er tilfældet?

Vores svar fra

Jeg mener ikke administrator har ret. I kan bruge denne vurdering i max. 18 måneder. Hvis I vil have andelskronen ændret er du/I nødt til at forsøge at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.