Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Valuarvurderingen

Til rette vedkommende! jeg er midt i forhandlinger om køb af andelslejlighed. Foreningen benytter sig af vurdering af pris som udlejningsejendom til fastsættelse af andelskronen. Mit indtryk er at denne forenings 2 ejendomme ikke kan sælges til den pris som er fastsat af valuar, og medlemmerne bliver ved med at sammenligne med pris på ejerlejligheder, men det er jo netop vurdering som UDLEJNINGSEJENDOM, der ved lov er gældende. Mit indtryk er at dette område sejler og er ude af kontrol i øjeblikket. Hvem retter jeg henvendelse til ? Skatteministeriet? Boligudvalget? ABL? Venlig hilsen Eva Lind
Foreningsnavn: Westend 6-8
Navn: Eva Lind

Vores svar fra

Kære Eva Lind
Prisen på andelen er udfra hvad du skriver fastsat med udgangspunkt i en valuarvurdering og dermed er ABL §5 stk 2. b. anvendt.

Du skriver at foreningen hele tiden henviser til ejerlejligheder og her har du helt ret det er ikke prisen på ejerlejligheder der er udgangspunktet men prisen på en tilsvarende udlejningsejendom. Man må dog forudsætte at den valuar der har foretaget denne vurdering har fulgt reglerne.

Ønskes reglerne ændret er det økn mi- og erhvervsministeriet området høre under.

Jeg høre gerne hvad der kommer ud af din henvendelse.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.