Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Valuarvurdering to år i træk

I vores andelsboligforening har revisor lagt den samme valuarvurdering til grund ved beregning af andelskronen i 2 regnskabsår i træk med begrundelsen, at valuarvurderingen maksimalt må være 18 måneder gammel. Kan man bruge den samme valuarvurdering 2 år i træk? Da vi snart skal have generalforsamling, vil jeg sætte pris på et snarligt svar.

Vores svar fra

En valuarvurdering er jo, i princippet, en vurdering foretaget i nuet, og kan være uden værdi blot kort tid efter. Derfor vil jeg mene, især med den udvikling vi har set i Danmark over det seneste år, at det vil være betænkeligt at lægge en 18 måneder gammel valuarerklæring til grund for dagens værdi af en andel. Bestyrelsen bør, af sig selv, forholde sig til problematikken i god tid inden den næste generalforsamling.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.