Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Valuarvurdering påkrævet ved salg?

Min mand og jeg står og skal sælge vores andelsbolig. Den har altid været i familien og skal nu også sælges til min mands far. Vi fik i 1999 gennemrenoveret hele lejligheden. Mange af forbedringerne vil være afskrevet nu og vi vil gerne sælge lejligheden til andelsprisen og så bort fra forbedringer, da der er lidt rod i papirerne fra dengang pga. et dødsfald. Køber, min mands far, er helt med på dette. Andre, der har solgt for nylig i foreningen, har haft valuar til at vurdere forbedringer, så disse kunne indgå i vurderingen og lægges oveni prisen. Mit spørgsmål er nu, om vi er juridisk forpligtet til at få en valuar til at vurdere vores forbedringer, når de nu alligevel ikke sal indgå i handlen? Jeg kan i øvrigt fortælle, at vi er en forening hvor man må sælge til hvem man vil.

Vores svar fra

 
Hvis køber ikke skal betale for forbedringerne er der ingen grund til at få disse vurderet og det er heller ikke noget krav efter andelsboligloven.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.