Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Er valuarvurdering bindende?

vi har lige haft en valuar ude og vurdere foreningen og nu siger formanden i foreningen at den vurdering der er blevet foretaget er bindende i mindst et år, kan det være rigtigt? på generalforsamlingen den 4-4-11 skal det vedtages hvilken vurderings form vi vil benytte i fremtiden, og hvis det vedtages at vi skal benytte den offentlige ejendomsvurdering hvornår træder den offentlige ejendomsvurdering så i kraft, så boligerne kan sælges til den offentlige ejendomsvurdering? håber i kan hjælpe mig og foreningen.

Vores svar fra

En valuarvurdering er gyldig i 18 måneder, hvorefter der skal udarbejdes en ny, hvis din andelsboligforening ønsker at anvende valuarvurderingen til beregning af andelsværdien.

Der er ingen regler for, hvor tit man kan få udarbejdet en valuarvurdering, men normalt udarbejdes valuarvurderingen hvert år i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskabet.

Andelsboligforeningen kan også vælge at anvende den offentlige ejendomsvurdering til beregning af andelsværdien. Den seneste offentlige ejendomsvurdering er netop udsendt.

Det er på andelsboligforeningens generalforsamling at det besluttes, om det er en valuarvurdering eller den offentlige ejendomsvurdering, som skal anvendes ved beregning af andelsværdien.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.