Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Valuarvurdering af andelslejlighed

I den andelsbolig jeg bor i har vi en valuar tilknyttet.. kan Andelsboligforeningen tvinge mig til at gøre brug af denne valuar hvis jeg ønsker at gøre brug af en anden? Så vidt jeg ved står der ikke noget om i vores vedtægter at man skal gøre brug af denne valuar.

Vores svar fra

Hvis der ikke står noget i jeres vedtægter, afhænger det formentlig af, om der er praksis i foreningen for at benytte en bestemt vurderingsmand. Hvis dette er tilfældet, vil han også skulle vurdere forbedringerne m.v. i din andel.

Det er i øvrigt fornuftigt at benytte den samme vurderingsmand, da dette skaber en kontinuitet i vurderingerne samt er med til at fastlægge de nærmere retningslinjer for vurderingerne i foreningen, ligesom vurderingsmanden opnår en bedre kendskab til ejendommen/foreningen.

Hvis du ikke er enig i vurderingen og foreningen benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – har du mulighed for forlange spørgsmålet afgjort af en uvildig voldgiftsmand.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.