Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Valuar / købspris

Hej I vores andelsforening har vi de sidste 3 år benyttet os af valuarvurdering. Der blev sidst handlet en lejlighed sidste år. Vi er kun 6 lejligheder, og ingen af os har tænkt sig at sælge foreløbig. Spørgsmålet er nu: Må vi fremover ændre vurderingen til Købspris vurdering ? Tanken er at vi så, hvis nogen på et tidspunkt vil sælge, går tilbage til valuarvurdering. Må man det ? Et lille ekstra spørgsmål går på, om I har nogen erfaring med fastforrentede andelsboliglån ? Kan man få det nogen stedet ? – og hvad koster det ?  

Vores svar fra

Der er ikke noget i vejen for at skifte vurderingsprincip og skifte tilbage igen.

Vedrørende spørgsmålet om lån m.v. afhænger dette meget af hvilken lånetyp/profil m.m.m., du ønsker. Jeg vil derfor anbefale, at du kontakter din bank for yderligere rådgivning om spørgsmålet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.