Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Valg til bestyrelse

Vi har netop haft generalforsamling, og nu lader det til at nogen ikke vil acceptere generalforsamlingens beslutning. Problemstillingen er: A – formanden er på valg men ønsker ikke genopstilling B – bestyr.medlem 1 – ikke på valg C – bestyr.medlem 2 – ikke på valg, men bortrejst og erstattet af en suppleant D – bestyr.medlem 3 – på valg E – bestyr.medlem 4 – på valg. Der var ingen kandidater til formandsposten, hvorfor der pt ikke er en formand Bestyr.medlem 4, blev ikke valgt ind men der blev valgt en anden. Derudover blev der valgt en suppleant. Nu er der kommet indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal vælges en formand. Den valgte suppleant stiller nu op som formand, og det fravalgte bestyr.medlem stiller op som suppleant. Er dette en lovlig fremgangsmåde? Vi er opmærksomme på at det bestyr.medlem, som ikke blev valgt ind, tidligere har tilsidesat demokratiske beslutninger, og var meget utilfreds med ikke at blive genvalgt til bestyrelsen.

Vores svar fra

Alle andelshaver har ret til at opstille til bestyrelsen, det er så op til generalforsamlingen at tage stilling til hvorvidt man vil vælge den opstillede.

Håber dette afklare problemstillingen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.