Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Valg af bestyrelse

Hvis der til en generalforsamling i andelsboligforeningen ikke er medlemmer, som ønsker at stille op til valg til bestyrelse eller formand, hvorledes skal den afgående bestyrelse/andelsboligforening forholde sig?
Foreningsnavn: Vanløse Alle 51-53, 2720 Vanløse
Navn: Lars Fig Sørensen

Vores svar fra

Kære Lars Fig Sørensen.
Der skal vælges en bestyrelse ifølge vedtægten. Man kan lade den siddende bestyrelse fortsætte eller man kan udsætte generalforsamlingen indtil der er et tilstrækkeligt antal medlemmer der melder sig.Det er jo da trods alt i fællesskabets og ikke mindst i egen interesse at foreningen drives så godt som muligt.Måske skulle i overveje at få en administrator til at tage det daglige arbejde, således at det gøres mere attraktivt at stå som bestyrelsesmedlem med ansvar for de overordnede retningslinier og under administrators beskyttende professionnelle vinger(ansvarforsikret, kyndig mv.)
mvh
henning petersen
advokat
advodan helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.