Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Værdistigning efter salg

Kære panel

Jeg flyttede pr. 1. juli 2006 ud af min andelsbolig, som jeg har boet i siden august. 1998. I marts 2007 blev andelsboligerne vurderet påny med en stigning i værdien til følge. Jeg har fået at vide, at man kan gøre krav gældende på værdistigningen, hvis det sker max. ét år efter fraflytning. Har dette sin rigtighed, og hvad skal jeg i så fald gøre, hvis jeg ønsker at få del i denne værdistigning?

Vores svar fra

Hej
Jeg er ikke bekendt med at man efter fraflytning kan gøre krav på værdistigningen, hvilket jeg heller aldrig har været udsat for. Når en handel er afsluttet til den gældne pris kan denne ikke tages op igen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.