Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Værdisætning på GF

Værdisætning på GF Vi havde GF i går i vores andelsforening og jeg ville foreslå en hvor mange % vi skulle hensætte til vedligeholdelse, bestyrelsen havde en andet forslag. Advokaten sagde at de ikke var muligt at komme med forslag, idet det skulle have ligget før GF. Vi havde ikke modtaget regnskabet før vi fik indkaldelsen til GF. Jeg har tidligere boet i 2 andre foreninger hvor advokaten har sagt at det er lovligt at diskutere og beslutte værdisætningen på GF, tillige har jeg i dag spurgt en advokat jeg kender, ham mener jeg burde kunne komme med forslag på GF. Som jeg læser det står der intet i vores vedtægter udover at forslag til GF skal sendes seneste 4 dage før GF. Hvem skal jeg tro på…
Foreningsnavn: Svanholmsvej 6A og 6B
Navn: Carsten Lunn

Vores svar fra

Kære Carsten Lunn
Nu kender jeg ikke de konkrete omstændigheder omkring dit forslag, men normalt  vil der kunne stilles ændringsforslag til andelskronen på generalforsamlingen såfremt forslaget kan indeholdes i den beregning der er foretaget i regnskabet. Det betyder at der ikke vil kunne stilles ændringsforslag til feks. hensættelsen med mindre dette er sket som et forslag inden generalforsamlingen.

Jeg vil dog forslå at du tager kontakt til advokaten som hekt sikkert vil kunne fortælle
hvorfor han afviste dit forslag.

Held og lykke

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.