Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Værdisætning af eget arbejde ved forbedringer

 Jeg skal til og sælge min andel og er igang med at udregne vores forbedringer. Jeg har i jeres håndbog fundet afskrivningsperioder mm., men kan simpelthen ikke finde ud af hvor mange arbejdstimer man fx. kan tage for at sætte et køkken op. Tillægsspørgsmål: Hvis man mangler enkelte kvitteringer, kan man så skrive det ca. beløb man husker at det har kostet for et produkt og derefter så lade det være op til bestyrelsen at afgøre om det ser fornuftigt ud? Evt. sætte en vurderingsmand på?  

Vores svar fra

Jeg antager, at du henviser til ABF´s håndbog!
Som udgangspunkt skal du honoreres for det antal timer, du rent faktisk har brugt, med mindre dette vil være urimeligt ved prisfastsættelsen.
Vedr. den manglende dokumentation for materialer er den beskrevne fremgangsmåde korrekt. Hvis ikke bestyrelsen eller køber kan godkende opgørelsen, må der afholdes et syn og skøn.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.