Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Værdifastsættelse – uden regning

Hvad er normal praktisk ved værdiansættelse / skøn af genstande, hvor der ikke er en købsfaktura? Vi har et køkken i en andel, hvor sælger ikke kan huske hvad der er betalt. Der er fremskaffet et tilbud på baggrund af listepriser, hvor det fremgår, at køkkenet koster 130.000. Vi er i bestyrelsen ved at arbejde med en model, hvor man sætte den pris, som der skal beregnes afskrivning fra til 60-70 procent af liste prisen. Hvordan lyder det? Er der erfaring fra andre andelsbolig foreninger?

Vores svar fra

Jeg vil tro at det på sigt vil kunne give jer nogle problemer, prisen normalt sættes efter enten regning eller hvad en tilsvarende ting koster, dette er udgangspunktet og også det udgangspunkt en vurderingsmand vil tage ved en vurdering. Jeg vil egentlig anbefale jer istedenfor at at indføre tvungne vurdering iforbindelse med salg idet dette er det der på sigt vil give foreningen mindst problemer.

Håber I kan bruge dette.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.