Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Utilfredsstillende vurderingsrapport.

Som følge af mangelfuld og delvis usand vurderingsrapport, udfærdiget ifm. med salg af min andelsbolig, har jeg skrevet til vurderingsfirmaet. I denne skrivelse har jeg oplyst om ex. fejl og mangler i rapporten. Div. fejl og mangler er åbenlyse og det virker urealistisk at jeg (sælger) skulle have givet oplysningerne til vurderingsmanden som anført i svaret fra firmaet.

Vores svar fra

et har indledningsvis været at jeg er forpligtet til at betale jf. “lov om aftaler og andre retshandler på formuerettens område, jf. lovbekendtgørelse nr. 600 af 8. september 1986, med de ændringer, der følger af § 1 i lov nr. 1098 af 21. december 1994, § 4 i lov nr. 389 af 14. juni 1995 og § 5 i lov nr. 385 af 22. maj 1996.” Spørgsmålet går på, hvorvidt jeg er forpligtet til at betale for en købt vare der ikke er tilfredsstillende og i særlig grad ikke er udarbejdet sandfærdigt?

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.