Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Utæt afløb

Hej, Jeg har for nylig ved et tilfælde opdaget et der drypper vand i mit køkken, når vi tager brusebad. Badeværelset ligger på 1. sal. Jeg har haft både murer og VVS mand ude og se på det, og de mener at gulvafløbet ikke er lavet ordentligt, og at det ligeledes kan skyldes at brusenichen er opført uden vådmembran, da dette vist ikke var et krav da boligen i sin tid blev bygget (1985-86). Gulvafløbet skal ophygges og der skal etableres nyt, ligeledes vurderes det at klinkerne i brusenichen skal brækkes op, således at der kan lægges en vådmembran inden der lægges nye. Et af bestyrelsesmedlemmerne fra foreningen mener imidlertid at jeg selv skal afholde udgifterne til udbedring, da det iflg. ham er at betragte som indvendig vedligeholdelse. Kan det virkelig være rigtigt ? Jeg købte andelen for ca. 2 1/2 år siden.

Vores svar fra

De mangler ved boligen, som du nævner, falder ikke ind under begrebet indvendig vedligeholdelse. såfremt standardvedtægten er vedtaget, er det klart foreningens ansvar.
Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.