Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Usande rygter spredt af bestyrelse

Jeg har fundet ud af at et bestyrelsesmedlem i forening har udtalt sig til en anden andelshaver om mig. Det er fortrolige oplysninger bestyrelsesmedlemmet har lækket til en anden andelshaver, som jeg har haft en konflikt med. Den anden andelshaver har selv fortalt mig om at have modtaget oplysninger fra bestyrelsesmedlemmet ved en politimægling. Det er nu et halvt år siden denne oplysning er tilkommet mig, hvor jeg ikke rigtig vidste om jeg skulle gøre noget ved det, da den anden andelshaver i forvejen har spredt usande rygter om mig og min familie. Det hele kan gå hen at blive meget værre. På den anden side bryder jeg mig ikke om at blive udleveret af bestyrelsesmedlemmet der jo har taget parti i den konflikt der nu heldigvis er overstået.
Mit spørgsmål til jer er hvad i vil anbefale mig at gøre? For et eller andet sted er der jo et mistillidsvotum til bestyrelsesmedlemmet. Men gør jeg noget ved det er det mig der kommer til at fremstå som den konfliktsøgende med risiko for at freden så vil være forbi for mig og min familie.

Vores svar fra

Der er meget uvedkommende snak i mange bestyrelser. Men har det nogen betydning for dig, hvad der er blevet talt om?

Jeg ved ikke, hvad ordet politimægling dækker over, men er der tale om, at en politiansat har fortalt om forhold, som kommer fra arbejdet, er det en alvorlig sag. Den bør du gå til den pågældendes arbejdsgiver med. Men du skal være sikker i din sag. For H.C. Andersen skrev ret præcist om problemet med fjeren, der blev til 5 høns.

Er du ikke sikker i din sag, og har det ingen konkret betydning for dig, er det sikreste at glemme det skete.

Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.