Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Underskrift på forkert overdragelsesaftale – bindende?

Jeg har et spørgsmål, som jeg håber I vil hjælpe mig med. Jeg har via en ejendomsmægler netop solgt min andelslejlighed til 500.000 kr. Dette er aftalt og underskrevet i en købsaftale via mægler. Efterfølgende skal lejligheden besigtiges og vurderes af andelsforeningens egen vurderingsmand. Han har ingen indvendinger, og noterer desuden løsøre – b.la. det køleskab som altid har stået i lejligheden. Her opstår desværre en fejl, at han noterer et forkert køleskab, og at jeg tilmed i min uvidenhed underskriver vurderingsrapporten. Det “falske” køleskab er nyere og af højere værdi end det der rent faktisk står i lejligheden, så spørgsmålet er nu om køber kan kræve at jeg erstatter det eksisterende med det nye og dyrere køleskab? Jeg føler mig r….rendt en smule, da køber altid har været indforstået med andelsprisen – uanset om der overhovedet havde været et køleskab i lejligheden eller ej. Men de påstår nu, at de har betalt for det dyre køleskab, hvilket jeg mener de ikke har da overtagelsesprisen som sagt altid har været den samme. Har I nogen kommentarer til sagen? 

Vores svar fra

 
 
Hvis du kan bevise at der er tale om en fejl og at der aldrig har stået et nyere køleskab i lejligheden, er du ikke forpligtet til at stille et nyere køleskab til disposition for køber.
 
Du kan vel få vurderingsmanden til at rette sin fejl !
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.