Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Underkendelse af en bestyrelses beslutning

Kan man klage nogen steder for muligvis og få underkendt en bestyrelses beslutning. ved feks man har fået et nej til og sætte et lille hegn op. der følger reglerne i lokalplanen og hegnsloven. hvis det sted man bor er rimelig nyt og det levende hegn ikke er vokset ordentligt op. og man har små børn og en hund. man gerne vil holde inde ved sig selv.

Vores svar fra

Hvis bestyrelsen for din andelsboligforening har truffet en beslutning som du ikke er enig i, kan du indbringe forholdet til den næste ordinære generalforsamling i andelsboligforeningen. Såfremt I er flere med samme problemstilling, vil I evt. kunne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i foreningen, men her kræves der typisk tilslutning fra ca. 1/4 af andelshaverne (afhængig af foreningens bestemmelser herom i vedtægterne).

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 44 53 75
Email: rn@holbaek.advodan.dk  | www.advodan.dk/holbaek 
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.