Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Umulig formand

Hej Andelsportal, Vi skal snart have enstraordinær GF hvor vi bl.a. skal stemme om mistillidsvotum overfor formanden. Det er en samlet bestyrelse der har sat punktet på dagsordenen. Nu har formanden så (dagen før GF) proklameret at der skal være en mistillidsafstemning mod bestyrelsen. Dette er ikke et punkt på dagsordenen. Kan et sådan punkt blot tilføjes på dagen og effektueres? Ikke fordi vi er specielt bange for det, men ren principielt skal det vel stilles som forslag 4 dage før? 

Vores svar fra

Hvis der er indkaldt med en dagsorden der skal tage stilling til om  formanden har  medllemmernes tillid eller ej, vil afstemning om dette tema give svaret til de øvrige bestyrelsesmedlemmer: Hvis formanden får gf.ens mistillid må han gå som formand. Hvis formanden får et tillidsvotum, må de øvrige bestyrelsesmedllemmer tage stilling til om de  i konsekvens heraf skal gå eller om de vil blive i bestyrelsen . Formanden kan jo  holdes på plads ved bestyrelsesmøder der afholdes tit og ofte og hver gang der er et nyt forhold som skal besluttes på et ordentligt grundlag.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.