Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Ulovligt badeværelse?

Hej, Den 1. juli 2007 købte jeg en andelslejlighed og det viser sig nu at der er problemer med badeværelset. Der er løbet vand fra mit badeværelse ned til underboen. Jeg tilkalder en VVS mand der konstaterer at badeværelset ikke er lavet efter forskrifterne – der er ikke lagt en vådrumsmembran og afløbet er blot et hul der er blevet banket i betonen uden nogen form for afløbsindsats – hvilket er den primære årsag til vandskaden.! Jeg er derfor nødsaget til at lave mit badeværelse om så jeg fremover kan undgå flere vandskader. Og mit spørgsmål er derfor: Skal jeg selv betale for dette? Skal den tidligere ejer betale da vedkommende har solgt en lejlighed med et “ulovligt” baderum? Eller er det et forsikrings spørgsmål?

Vores svar fra

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.