Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Ulovlige lofter og værdi af eget arbejde

Kære andelsportal. Ifbm at vi ønsker at sælge vores andelslejlighed, har vi haft besøg af syn og skøns manden samt næstformanden i foreningen. Der fortæller næstformanden at vores trælofter er ulovlige og at vi skal sørge for at trælofterne tages ned inden salget og at vi skal betale for det. Nu er det bare sådan at trælofterne er sat op for mange år siden og vi har kun boet der i 2 år. Vores spørgsmål lyder så på følgende: Kan vi gøres til ansvar for lofter som vi ikke selv har sat op og vi har ikke fået oplyst at lofterne er ulovlige? Desuden har vi selv sat et nyt køkken i og det skal vi naturligvis have tilskrevet værdien, men hvilken timepris kan vi gå ud fra ifbm eget arbejde? Håber på et hurtigt svar, da vi skal sælge til 1 februar. På forhånd tak. Mvh Jens Jørgen

Ejerforeningsnavn: Åvænget
Navn: Jens Jørgen Jensen

Vores svar fra

Kære Jens Jørgen Jensen

Undskyld jeg først vender tilbage nu. I er som andelshaver ansvarlig for lovligheden af de installationer der er i jeres andel uanset om det er jer der har stået for installationen. Det betyder altså at I er ansvarlige for de ulovlige lofter uanset at I ikke ha opsat disse. Hvorvidt I så kan lægge sag an mod den I har købt af må I forhøre jer om hos en advokat.
Time prisen for eget arbejde kan I få oplyst hos ABF.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.