Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ulovlige lofter og væge

Jeg har købt min andelsbolig i 2004. I lejeligheden er der sænket lofter og træ beklædning på nogle af væggene, og der står i vurderingen at “der ikke er blevet lukket op for kontrol af skjulte installationer, som kræves autoriseret udført” og det går jeg jo så ud fra, er i orden. Nu er jeg så ved at sælge min lejelighed/Andel og nu kræver de at lofterne og træ beklædningen skal rives ned så de kan kontrollere installationerne. Det er som sådan også fint nok, men kan det være rigtigt at det er mig der skal betale, når det ikke er mig har  lavet det.

Vores svar fra

Hvis lofterne skal rives ned, fordi de er ulovlige, er det som udgangspunkt dig som andelshaver, der hæfter herfor. Du bør dog hurtigst muligt – og inden lofterne rives ned – rette en reklamation mod den person du har købt lejligheden af.
Lofterne bør først rives ned, når der er opnået en løsning eller der er fortaget et syn og skøn.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.