Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ulovlige installationer

Spørgsmål: Min kæreste og Jeg har købt en andelslejlighed og har opdaget nogle ulovlige vandinstallationer. Vi har gjord andelsforeningen, foreningens advokat og Difko (firmaet som har vurderet lejligheden med dens forbedringer) opmærksom på dem og har fået et Aut. vvs-installør firma til at bekræfte disse fejl. Nu står vi i en situation, hvor sælger har hyret en advokat, da hun ikke mener det er hendes fejl og derfor har krav på at få de tilbageholdte penge udbetalt. Spørgesmålet er så bare, hvem har ansvaret i denne sitiuation. Er det andelsforeningen, firmaet som har godkendt forbedringerne, Københavns vandforsyning, som har godkendt badeværelset eller er det sælgers ansvar?

Vores svar fra

De ulovlige installationer er i høj grad foreningens problem, således at foreningen kan tilbageholde indtil forholdet har fundet sin afklaring.Hvis det ikke er sælgers ansvar må sælger rette kravet mod sin sælger osv.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.