Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Ulovlig el

Spørgsmål: Da jeg købte min andelsbolig var der lavet nyt køkken, som var installeret ulovligt med hensyn til el. Jeg fik af vide af admistrator at sælger kom til at hænge på den, fordi man må ikke sælge ulovlig el og tjene forbedring på det. Imellemtiden fik vi ny admistrator og sagen blev lagt over til bestyrelsen, som sagde at jeg bare skulle være glad for at jeg har fået min andelsbolig og at jeg selv kom til at hænge på at få lovliggjort mine nye elinstalationer, selvom at der er tilbageholdt 5000 kr til det, som vi kunne få udbetalt når sælger og jeg blev eninge om hvem der skal have pengene. Hertil skal siges at sælger og bestyrelsesformanden var gode venner. Så mit spørgsmål er bare, kan de virkelig være rigigt at man selv kan fikse elinstalationerne bare sådanne uden videre uden man kan blive stillet til regnskab for det? Hvem kan jeg henvende mig til for at få hjælp? Mvh Stine

Vores svar fra

Kære Stine
 
Når man taler om ulovlige el installationer er der en hårfin grænse mellem en fejl og mangel og en forbedring. er det trækket af ledninger der er ulovligt så vil du såfremt sælger udbedre dette komme til at betale for en forbedring. Derfor vil jeg umiddelbart anbefale at der kommen en vurderingsmand ud og ser på køkkenet således at det kan blive klarlagt hvem der skal betale.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.