Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Uenighed om fælles områder

Vi kan i foreningen ikke blive enige om fordeling af fældes områder og rum og brug af dem. Der er ikke nedskrevet noget i vedtægterne. Hvad gør vi. Laver nogle nye regler? Kan vi de? Kan vi få en 3 part til at gennemgå andelsforeningen?

Vores svar fra

Ejeren bestemmer for de arealer, der ikke overladt til de enkelte andelshaveren. Og ejeren er andelsboligforeningen. Bestyrelsen kan træffe beslutninger, og de utilfredse kan indbringe beslutningerne for generalforsamlingen. Eller bestyrelsen kan komme med et forslag til en generalforsamlingsbeslutning. Husk at overholde fristerne for sådanne forslag i vedtægterne.

I kan få en rådgiver til at gennemgå jeres vedtægter, men normalt er det tilstrækkeligt, at bestyrelsen gennemgår vedtægterne og evt. kommer med ændringsforslag, hvis udviklingen har overhalet vedtægterne på nogle punkter – eller hvis der har været for lange diskussioner om fortolkningen af enkelte bestemmelser.

Vedtægtsændringer skal ikke tinglyses.

Venlig hilsen

Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.