Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udstykning af fælles kld. areal til salg

Spørgsmål:  Er ved at ansøge i foreningen om at få købe 30 m2 fra fælles kld. areal til privat opbevaring. Pt. bruges ikke kælderne til noget, der er i alt ca. 300 m2 og selv om man udstykker er der rigeligt tilbage til fremtidig fælles brug. Min ansøgning går på at købe disse 30 m2. Men jeg undrer om bestyrelsen også kan/vil/bør kræve månedlig husleje for disse 30 m2??? Jeg tænkte i først omgang at det kun er et engangsbeløb og så skal jeg ikke oveni betale leje for de 2 rum. Det er ikke godkendt til beboelse ifølge kk i og vil derfor ikke tælle med i lejligheds arealet. Det vil udelukkende bruges til opbevaring. Årsagen er at det vil frigive 2 rum i lejligheden som vi hårdt har brug for, samt at vi har penge til at købe. Men som sagt, kan foreningen kræve husleje på dem selv om de har solgt dem til os??? Hvad plejer andelsforeninger at gøre i disse situationer?

Vores svar fra

Det gør man normalt ikke i disse situationer.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.