Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Udskiftning af vinuer

Vi påtænker at udskifte 15 år gamle vinduer til bedre energirigtige og vil i den forbindelse gerne vide om vi kan kalde det en forbedring eller er det vedligeholdelse? Kan vi afskrive over et antal år eller er det en “straks”afskrivning – altså hele udgiften på en gang. Det skal nævnes at de nuværende vinduer og døre er af meget dårlig kvalitet, meget utætte, dårlig pasform og det kan ikke justeres eller repareres.
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Nordparken
Navn: Lene Andersen

Vores svar fra

Kære Lene Andersen
I vil nok ikke slippe godt fra at gøre hele udskiftningen til en forbedring, men jeg ville anbefale jer at anmode den rådgiver I har på opgaven til at lave en fordeling. Jeg vil tro at I kan slippe af med at 1/3 er vedligeholdelse.

Håber du kan bruge svaret.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.