Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udskiftning af vindskeder

Vi er 7 ejerlejligheder bygget som rækkehuse. Vi skal nu have udskiftet vindskeder på 2 gavle, og er blevet uenige om det er ejerforeningen eller beboerne i enderækkehusene, der skal betale. Vi har hver sin ejendomsforsikring, men den dækker jo ikke, da der er tale om råd. Vores vedtægter siger fælles vedligeholdelse omfatter murværk, hoveddøre og vinduer, alle fællesarealer og fællesanlæg iøvrigt samt udvendig maling. Vedligeholdese af den enkelte ejerlejlighed påhviler alene ejeren af denne. Så hvem “ejer” gavlene?

Vores svar fra

For at give et mere præcist svar bliver jeg nok nødt til at se vedtægterne i deres helhed.

Men det normale udgangspunkt i en ejerlejlighedsforening er, at reparation af gavle, tag og klimaskærm er et fælles anliggende. Så medmindre dette udgangspunkt er fraveget i jeres individuelle vedtægter (kræver nærlæsning), så er det min umiddelbare vurdering, at en fortolkning falder ud til, at det er foreningens opgave.

ADVODAN Glostrup
Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.