Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udsættelse af generalforsamlings beslutning

På generalforsamling 1/4-2009, hvor samtlige (16) stemmeberettigede var til stede, blev det besluttet, at carportenes sternbrædder i længderetningen skulle males. De har hidtil været hvide, men der kom forslag om, at de blev grønne (som carportene). Alle var enige, og det blev besluttet og vedtaget. Nævnte sternbrædder er opsat i hvidmalet tilstand i 2001, og har aldrig siden fået maling. I løbet af forår, sommer og eftersommer er der overhovedet ikke taget et penselstrøg og bestyrelsen har heller ikke indkøbt den maling, der skulle bruges (som vedtaget). Nu her i sidste uge (40) fik vi besked på, at der skulle males. 2 dage senere får vi en skrivelse fra bestyrelsen, at flere andelshavere har oppuneret mod den grønne farve, heraf 1 skriftligt. Slutkommentaren lød, at flere medlemmer nok havde sovet i timen på generalforsamlingen. I skrivelsen står der endvidere, at bestyrelsen nu har besluttet at udsætte den vedtagne beslutning indtil næste generalforsamling pga. af indsigelserne, hvoraf kun den ene er kommet skriftligt. Mit spørgsmål er: Kan en bestyrelse bare tillade sig at tilsidesætte/udsætte en allerede vedtaget beslutning på grund af blot én skriftlig indsigelse?

Vores svar fra

 
Nej det mener jeg ikke bestyrelsen kan.

Jeg kan kun henvise til at forsøge at få indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling og søge flertal for at få bestyrelsen pålagt at få igangsat det allerede vedtagne.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.