Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udsættelse af byggeri

Vi er en andelsforening under stiftelse i forbindelse med nybyggeri i Hammel. Boligerne skulle være færdige sep. 2006 men er udsat 4 gange. Sidste gang var idag 8 dage før overtagelse, hvor man har valgt at udsætte det yderligere 2½ måned, med begrundelsen ferie samt forsinket levering. Bankgaranti udløber d.01.08.2007 dvs. 1½ md før overtagelse. Kan man komme ud af en sådan handel med f,eks. begrundelse “bristede forudsætninger”. Vi har opsagt vores lejlighed 2 gange, første gang kunne vi nå at fortryde, men denne gang er vi reelt sat på gaden pr. 01.07 med 2 børn. Hvad kan vi gøre / forlange her. Sidste spørgsmål er: kan den mægler der i sin tid har solgt os projektet ikke stilles ansvarlig for noget?? Han henviser hele tiden til Holmsøe Huset i Århus, som er dem der opfører huset. Ps. Det er ikke andet en 1 uge siden vi fik brev om hvor indskuddet skulle overføres til samt indflytningdato pr. 27.06.2007. Mvh. en frusteret køber / købere.

Vores svar fra

Du skal læse de aftaler og kontrakter igennem som du underskrev da du købte din nye andelsbolig. Det er sædvanligt at sælger forbeholder sig ret til at udskyde afleveringen i indtil flere måneder efter den anslåede overtagelsesdag, uden at sælger derved ifalder ansvar og uden at køber i denne anledning kan gå fra handelen.
Hvis sælger har tilsidesat aftalen skal du kontakte en advokat som vil kunne hjælpe dig i det videre forløb.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.