Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Hvordan udnytter jeg friværdien i min andelsbolig til at renovere?

Hej,

Jeg har boet i min andelslejlighed i næsten ti år og har aldrig rigtig renoveret den. Det kunne jeg godt tænke mig nu. Både badeværelset og køkkenet trænger til at blive udskiftet og jeg vil også gerne have høvlet gulvene og malet vægge og lofter. Jeg har fået et tilbud på 400.000 kroner fra en totalentreprenør på renoveringen. Min andelsbolig er i dag 1,7 millioner værd og jeg har kun et andelsboliglån på ca. 500.000 kroner.

Mit spørgsmål er derfor, om jeg kan låne i min ”friværdi” i andelsboligen til at renovere?

Vores svar fra
Lasse Krøjsfeldt Nygaard
Om forfatteren Lasse Krøjsfeldt Nygaard har de sidste 8 år været boligchef hos Danske Bank og er specialist i finansiering af andelsboliger. Han har beskæftiget sig med lån til andelsboliger i mere end 23 år og har også fungeret som bankrådgiver for en lang række andelshavere. Har du brug for viden om et andelsboliglån kan Lasses team af andelsboligspecialister kontaktes på andelsbolig@danskebank.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.