Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kan vi vente med at opdatere vores udløbne energimærke?

Hej Brevkasse,

Er der sket ændringer i reglerne omkring energimærkning således at alle skal have et gyldigt energimærke? Vores forening består af 8 lejligheder på 105 kvm pr. stk, så der er tale om 840 kvm bolig i alt. Tidligere har vi kun fået lavet energimærkning i forbindelse med handel og den seneste er derfor mere en 10 år gammel. SKAL vi have lavet nyt eller kan vi vente til et kommende salg?

Venlig hilsen

— Ulla Kinnerup

Vores svar fra

Hej Ulla,

Tak for dit spørgsmål. Reglerne omkring energimærkning har ikke ændret sig. Der er intet lovmæssigt krav om, at I skal have et gyldigt energimærke på nuværende tidspunkt, da I som boligforening blot skal have et gyldigt energimærke i forbindelse med salg og evt. udlejning. Da jeres seneste energimærke er ældre end 10 år, skal I have udarbejdet et nyt, men dette kan derfor godt vente til et kommende salg.

Venlig hilsen
Chris Skaarup Mortensen
Indehaver af Norca Aps
Telefon: 60 51 47 88
Mail: csm@norca.dk

Chris Skaarup Mortensen
Om forfatteren Chris Skaarup Mortensen er ejer og bygningsingeniør hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Norca ApS. Firmaet er specialister i energimærkning – faktisk i sådan en grad, at de er brancheeksperter hos Andelsportal.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.