Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Udlejning

Hej, findes der på nogen måde en mulighed for at udleje sin andelslejlighed i længere tid (længere end 2 år). I vores vedtægter står der, at fremleje kan ske med bestyrelsens accept. Fremleje er dog som regel kun for 2 eller 3 år. Jeg har hørt, at en bestyrelse kan give dispensation i særlige sager. Hvis bestyrelsen gik med til udlejning rent holdnings mæssigt – men gerne vil være sikker på det rent juridiske i en lejekontrakt – hvordan gøres dette så bedst??? De er blandt andet bange for hvis udlejer (jeg andelshaver) pludselig skulle bortgå og mine børn under 18 år skulle arve – at de så i andelsforeningen skulle betale til mine børn. Derudover er spørgsmål som: hvem har ansvaret for lejligheden – hvem møder op og deltager aktivt i foreningen….??? Kan man på nogen måde få disse tvivlsspørgsmål besvaret og sikret i en lejekontrakt.

Vores svar fra

Som det fremgår af dine vedtægter, kan du fremleje i 2-3 år.
Hvis bestyrelsen giver tilladelse til længere fremleje, vil det skabe præcedens, derfor vil bestyrelsen som regel sige nej til dette.    

Med venlig hilsen
Christian Severinsen
Foreningsejendomme
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502
prakcse@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.