Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udlejning af møbleret lejlighed

  Jeg overvejer at leje min lejlighed ud, men er lidt i tvivl om hvad jeg må tage i leje pr. måned. I følge foreningens vedtægter, må vi gerne fremleje, blot med bestyrelsens godkendelse. Jeg har selv følgende udgifter pr. måned: husleje kr. 7.500, aconto vand, el og varme kr. 400, kabeltv kr. 300 ialt kr. 8.200. Herudover har jeg et lån i lejligheden, som jeg betaler kr. 1.400 i renteudgift til pr. måned. Jeg afdrager ikke på lånet pt. Så må jeg tage kr. 9.600 i leje pr. måned? og er der noget med hvis jeg fremlejer møbleret må jeg forhøje lejen lidt?  

Vores svar fra

Reglerne om lejens størrelse af meget komplicerede og afhænger blandt andet af, hvor i landet man bor. Jeg vil derfor foreslå, at du kontakter det lokale huslejenævn, som muligvis vil kunne give dig et skøn over, hvad der lovligt kan tages i leje.
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.