Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udlejning af værelser

Jeg vil lige stille følgende spørgsmål: i vores forening er en lejlighed med 4 værelser. Andelshaveren udlejer to af dem til to mennesker. Lejerne har adgang til køkken og bad og værelserne er møblerede. der er adgang til Internet og fjernsyn (dvs. man skal selv have udstyr, men signalerne er der). problemet er, at det er svært at vurdere, hvor meget andelshaveren må tage i leje for hvert af værelserne. huslejen for andelshaveren er 5200,00 kroner/md for hele lejligheden (uden strøm, men inkl. vand). og lige nu tager andelshaveren 3000/md per værelse, alt inklusive. Det synes jeg umiddelbart er for højt. Men er det rigtig?

Vores svar fra

Er det overhovedet lovligt i foreningen at udleje værelser?
 Lejens størrelse for møblerede værelser er vanskelig at udtale sig om generelt. Spørg eventuelt i huslejenævnet.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.