Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Udlejning af værelse

 Jeg har udlejet det ene værelse i min ejerlejlighed, men har svært ved at udregne hvad den retfærdige pris er. Jeg håber i kan hjælpe mig. Ejerlejlighed, 45 km2 i god stand. Mit værelse: ca. 18 km2 Udlejeværelse: ca. 14 km2 Fælles: Køkken, toilet/bad, gang. Delvis møbleret: seng, kommode, skab.  

Vores svar fra

Det er svært at angive præcis hvad markedsprisen for udlejning af dit værelse vil være.

Mit bedste råd er, at du selv undersøge udbuddet af tilsvarende værelser på markedet og deres udbudte pris, og sammenholder dette med dine faktiske udgifter. I den forbindelse er det væsentligt at bemærke, at du ikke kan medtage dine finansieringsudgifter med beregningen – idet huslejenævnene har fast praksis for at se bort fra den lånefinansiering er der er i en bolig ved fastsættelsen af markedslejen.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 44 53 75
Email: rnil@advodan.dk  | www.advodan.dk/holbaek 
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.