Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Udlejning af fælleshus

Spørgsmål: Hej andelsportal. Vi har et fælleshus som vi udlejer for 400 kr. + 400 kr. depositum. Vi oplever en gang imellem, at lejer efterlader huset urengjort og har derfor diskuteret hvordan man “kommer om ved denne situation”. Har I nogle gode råd/forslag til lejekontrakt samt evt. fastsættelse af leje og depositum? Venlig hilsen Henning

Vores svar fra

Kære Henning
 
Jeg går ud fra at det alene er foreningens medlemmer der lejer huset. Et forslag kunne være en forhøjet pris hvorefter feks gulvvask indgik i lejen og så have nogen til at tage sig af dette. Det er en af de ting vi af erfaring ved skabet problemer for andre foreninger og som de har løst på denne måde. En anden måde at gøre det på er at opkræve via boligafgiften således at såvel depositum som tilbagebetaling sker via administrator, dette skaber til tider en vis respekt.
 
Håber I finder en god løsning.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.