Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udlejning af andel – standardformular

En af vores andelshavere har udlejet sin bolig for to år. Der er skrevet lejekontrakt og alt er i orden i henhold til vores vedtægter. Spørgsmålet er, om der findes en standardformular til bestyrelsens godkendelse af lejerne og/eller en formular som indeholder et punkt som fx. “at lejer forpligter sig til at overholde andelsboligforeningens vedtægter på lige fod med andelshaveren”. Skal der udfærdiges et sådan stykke papir, eller er en alm. lejekontrakt nok?

Vores svar fra

Det vil være en god ide, at anvende en standard lejekontrakt ved fremleje. En sådan kan købes i alle boghandlere eller på nettet. Hvis I har en professionel administrator, vil administrator også kunne hjælpe jer med sådan en lejekontrakt, eller udarbejde en sådan for jer.

Af lejekontrakten skal det klart fremgå, at der er tale om fremleje og at lejeperioden er tidsbegrænset (start- og slut-data).

De bestemmelser fra foreningens vedtægter, som I ønsker, at en lejer også skal være opmærksom på, bør tilføjes i afsnittet øvrige bestemmelser i lejekontrakten.

Har du flere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden

Direktør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.