Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Udleje af min bolig- da jeg skal udstationeres i udlandet

Jeg har et spørgsmål vedrørende, reglerne for udleje af min andelsbolig mens jeg er bosiddende i udlandet i to år. Hvordan skal jeg forholde mig-jeg ønsker ikke at opgive min lejlighed, da jeg “kun” har kontrakt i udlandet i to år, hvorefter jeg igen kommer hjem til København. Hvordan leje den ud lovligt?- Hvordan informere bestyrelsen i min andelsforening?- og hvad med beskatning af udleje? Vil sætte pris på Jeres besvarelse så hurtigt som muligt. Og TAk for ulejligheden. Venlig Hilsen Sika Hansen
Foreningsnavn: Tomgårdshuse A/S
Navn: Sika Hansen

Vores svar fra

Kære Sika Hansen
Reglerne for fremleje fremgår af foreningens vedtægter. Du skal under alle omstændigheder søge foreningen om en fremlejetilladelse. med hensyn til beskatning vil jeg henvise dig til det lokale skattevæsen idet du som fremlejegiver er at sidestille med en udlejer og dermed er skattepligtig af indtægten, men du har jo også nogle udgifter hvorfor du bør tjekke hvordan regnestykket skal laves.
Du hos boghandleren købe en standard lejekontakt. Hos Huslejenævnet kan du få lejenivauet oplyst.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.