Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udlæg i andelslejlighed

 Vi vil gerne spørge hvordan vi skal forholde os ang.salg af lejlighed i vores forening, det drejer sig om flg.en andelshaver har meddelt hun sælger sin lejl.pr. 01.01.2011 og handler privat med køber det er jo også lovligt, men inden pågældende lejlighed er der lavet to udlæg +ejerpantebrev som er tinglyst, spørgsmål skal vi i bestyrelsen sørge for at tilbageholde den skyldige sum og underrette debitorerne, da der ikke er indblandet mægler eller advokat i den pågældende handel eller hvordan griber vi sagen an.

Vores svar fra

 
Normalt vil det i en andelsboligforening være således, at købesummen skal indbetales til foreningens konto. Foreningen (administrator) afregner de pant der måtte være i lejligheden og udbetaler restbeløbet til sælger.
Hvordan dette skal gøres i din andelsboligforening fremgår af foreningens vedtægter. Hvis du sender mig disse, skal jeg gerne se på sagen.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Direktør
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.