Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Udgift ifbm udskiftning af faldstamme

Der er i ejendomme blevet bevilliget udskiftning af nogle faldstammer, hvor det kræves at gulvet skal åbnes op i etageadskillelsen. Jeg vil i denne forbindelse spørge om dels hvem der skal afholde udgiften til at får tilmuret hullet i gulvet samt hvilke rettigheder andelshaveren har i forbindelse med valg af fliser – skal det ødelagte gulv føres tilbage i oprindelig stand eller vælges der fliser udfra en max.pris på foreningens regning eller noget helt tredje?

Vores svar fra

Normalt er det en del af faldstammeprojektet at der er taget stilling til hvorvidt der skal lægges nye fliser. Det mest normal er at foreningen forestår udskiftningen og at andelshaverne kan vælge en standard flise – evt. kan man for en tillægspris vælge en anden flise. Når der alene er tale om faldstammeudskiftning vil der normalt ikke være tale om de store skader, men der kan opstå problemer såfremt faldstammen ikke er tilgængelig. Det er andelshaverens pligt at sikre at foreningen kan komme til faldstammen.

Håber du kan bruge svaret.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.