Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udfyldelse af lejekontrakt

Jeg skal ud og rejse i 5 måneder og vil i den forbindelse fremleje min andelslejlighed til en kammerat i 5 måneder. For en god ordens skyld vil vi gerne udfylde en lejekontrakt som en sikring for begge parter. I forbindelse med udfyldelsen af standard lejekontrakten (typeformular A, 8. udgave) har jeg lige et par spørgsmål, jeg håber, I kan svare på: 1) Under §1 skal jeg notere lejemålets adresse, udlejers adresse samt min egen adresse. Mens jeg er ude at rejse, bibeholder jeg min nuværende folkeregisteradresse (dvs. lejemålets adresse) og nøjes med at oprette en c/o adresse, så min post sendes til mine forældre. Min kammerat bibeholder ligeledes hans adresse, men registrerer lejemålets beliggenhed som c/o adresse, så han får sin post sendt til den fremlejede lejlighed. Hvordan udfylder jeg adressefelterne i lejekontrakten (§ 1)? 2) Hvor og hvordan noterer jeg, at lejligheden fremlejes møbleret? 3) Min kammerat og jeg er enige om, at han fortsætter min Internet og Tv-abonnement, mens jeg er væk. Priserne har han accepteret. Kan jeg tilføje dette i lejekontrakten? I så fald hvor og hvordan? 4) I § 9 skal man notere lejlighedens inventar. Jeg har ikke vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden, men der er en fælles vaskekælder til fri afbenyttelse. Skal jeg så afkrydse vaskemaskine og tørretumbler som inventar eller ej?  

Vores svar fra

Bistand til udfyldelse af lejekontrakt egner sig ikke til behandling i dette forum og jeg må henvise dig til at søge professionel rådgivning.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.