Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Udførelse af generalforsamlingsbeslutning

Spørgsmål: Hej. Vi har på vor generalforsamling vedtaget fælles hækhøjder. En uge efter generalforsamlingen klippede jeg hækken mod min nabo ned til den aftalte højde. Dette medførte, at min nabo truede mig med politianmeldelse. Naboen har klaget til bestyrelsen, og jeg har hørt, at bestyrelsen overvejer sanktioner imod mig for ikke at have talt med naboen før nedklipningen. Mit spørgsmål er følgende: har jeg handlet forkert ved at efterleve generalforsamlingsbeslutningen? Det skal bemærkes, at en samtale med naboen om dette spørgsmål ville have været nytteløs. Jeg imødeser Jeres svar. Venlig hilsen Henri

Vores svar fra

Kære Henri 
Hvis du har fulgt en generalforsamlingsbeslutning og klippet din hæk helt i overensstemmelse hermed, kan jeg ikke på det foreliggende grundlag se, at du har handlet forkert.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Camilla Kisling
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 | Fax: 49 21 58 30
Email: cki@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.