Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udeladelse af forslag til generalforsamling

Jeg kunne desværre ikke deltage i foreningens generalforsamling, da jeg var i udlandet ,men afleverede et forslag rettidigt,stor var min overraskelse da jeg så,at det ikke var medtaget i oversigten.Jeg har ikke hørt fra bestyrelsen jeg har også skrevet til foreningens administrator-heller ikke han har jeg hørt fra.Hvad gør jeg????Jeg er IKKE særlig propulær hos bestyrelsen,da jeg sidst år påpegede,at et sammensat forslag fra bestyrelsen vist ikke var vedtaget konkret og det endte med en ekstra ordinær generalforsamling.Jeg bor desværre som nabo til både Formanden og et medlem af bestyrelsen og jeg har også påpeget det urimelige i,at Formanden siden Juni sidst år har benyttet en vaskemaskine ,det stå udendørs på en træ trappe-dette med foto.Jeg er IKKE en person ,der bare skal brokke mig,men mener tværtimod, at der skal være ens regler for alle andelsmedlemmer og dette så også gælder med lemmer af bestyrelsen og ikke ,at især Formanden gør hvad han vil netop fordi han er Formand.Med venlige hilsener Heidi.M.Sørensen
Ejerforeningsnavn: A/b Egeskovparken
Navn: Heidi.M. Sørensen

Vores svar fra

Kære Heidi.M. Sørensen
Det er altid svært at vide hvad der er sket på en generalforsamling hvor man ikke er tilstede, men normalt forespørger dirigenten om forslags stiller er tilstede og er dette ikke tilfældet spørger man om andre ønsker at forelægge forslaget er dette ikke tilfældet og der ikke er nogen der ønsker at være fortaler for forslaget blive dette ikke behandlet.

Håber dette kan hjælpe, men prøv at få et svar på hvad der er sket af generalforsamlingens dirigent.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.