Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Udbetaling af salgssum

Spørgsmål: 30/1-06 Meddeler A/B og administrator at jeg sælger min andelsbolig til min søn. Der foretages vurdering af lejligheden. 24/02-06 Min søn indbetaler købesummen til administrator. 01/03-06 Min søn overtager boligen 15/03-06 Rykker skriftligt for for betaling. Intet svar. 23/03-06 Rykker for betaling til administrator med kopi til formand for foreningen. Ingen svarer. Hvad gør jeg? Udtage stævning??
Kære Erik Det er altid svært når tingene ikke går som forventet. Det første I bør gøre er at tjekke den underskrevne aftale om overdragelse for at sikre dels at alle forbehold for udbetaling er opfyldt og dels for at tjekke hvornår udbetalingen skulle/skal ske. Er alt i orden og burde udbetalingen være sket så må I jo kræve afregning og dette via en advokat såfremt I ikke ellers kan få forening/administrator i tale. Håber det lykkes uden for meget besvær. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.