Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udbetaling af restkøbesum

Jeg solgte min andel, med overtagelse 01.02.2008. Jeg har efterfølgende fået udbetalt størstedelen af købesummen, men mangler stadig at få udbetalt de resterende 60.000kr. Køber havde nogle få indsigelser vedr. fejl og mangler, men jeg ved fra køber at vurderingsmanden afviste alle indsigelser. Jeg forstår derfor ikke hvorfor jeg endnu ikke har fået udbetalt det resterende beløb? Hvor længe kan administrator tilbageholde de penge? De manglende penge har kostet mig meget i renteomkostninger. Kan jeg kræve renter af beløbet? Skal jeg sagsøge administrator? Det skal siges at jeg flere gange har kontaktet administrator per. mail og telefon. Både til den administrator der sidder med foreningen men også til deres hovedmail. Jeg har ikke på noget tidspunkt modtaget svar og er aldrig, som lovet, blevet ringet tilbage. Jeg håber i kan hjælpe da jeg ikke kan finde ud af hvad præcedens er på området. 

Vores svar fra

Du skal sende administrator et anbefalet brev om at manglende afregning , inden 8 dage vil indebære at  fordringen tages til inkasso, med hvad dette indebærer af omkostninger renter mv..
Gå til advokat. Det lyder som om administrator ikke er seriøs. 60.000 kr er mange penge. Ret samtidig kravet mod bestyrelsen, således at du er sikker på at alle i foreningen forstår at det er alvor.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.