Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Udbetaling af overdragelsessum

Min veninde købte min andelsbolig på papirene står der overdragelse d.15 jan…vi aftalte dog med formanden og og et bestyrelsesmedlem, da vi synede lejligheden 3uger før denne dag, at hun kunne få nøglen og de 21 dage, som hun skulle have ifølge lovgivningen for at finde yderligere fejl og mangler ville starte denne dag, så jeg kunne få pengen overført d 15 jan…hun har ikke fundet yderliger fejl og mangler og det er nu snart 2 uger siden pengene skulle have været på min konto…hvor står jeg når det er baseret på en mundtlig aftale, med 3 vidner, kan jeg forlange der skal betale renter af det beløb….rent lovmæssigt vil jeg også gerne vide om de 21 dage er det max antal dage de kan holde mine penge for kan fornemme det ikke bliver nemt at få pengene…på forhånd tak

Vores svar fra

Kære Andelshaver
Du skal sende et skriftlig påkrav og forlange pengene udbetalt straks og samtidig anføre de omstændigheder som du anfører i dit spørgsmål til andelsportal. Du kan kræve renter,hvis det i vedtægten eller andet sted fremgår at du har krav på at få beløbet udbetalt inden 3 uger. Du skal angive at du har brug for pengene nu, således som han er bekendt med fra jeres aftale, og du skal anføre at du kan blive nød til at får hjælp fra en advokat til at inddrive beløbet, hvis han ikke straks afregner med dig.

Med venlig hilsen

Henning Petersen
advokat
Advodan Helsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.