Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udbedring af ulovligt gør det selv el arbejde

Jeg har netop købt en andelsbolig og fik foretaget et el tjek og gjorde efterfølgende (indenfor 21 dage) bestyrelsen opmærksom på nogle ting som vidnede om ulovligt gør-det-selv-arbejde, som sælger er forpligtet til at udbedre. Sælger har dog ejet boligen i under et år og har ikke ændret noget eletricitet og mener derfor, at den forrige ejer skal betale, men at denne skal have mulighed for selv at udbedre skaderne, så derfor kan jeg ikke arrangere med min elektriker at det bliver ordnet. Er det rigtigt at den forrige ejer, som fraflyttede for ca. et år siden har denne ret til selv at udbedre det? Og hvis ja, hvor lang tid kan jeg risikere at vente på at få det ordnet? Har jeg ikke ret til selv at få det udbedret og bare sende regningen videre? På forhånd tak.

Vores svar fra

Sælger kan ikke fraskive sig sit ansvar med den begrundelse at der en tidligere ejer der har etableret foranstaltningen. Din sælger må i givet fald rette et krav hans sælger.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.