Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Udbedring af mangel

Vi solgte pr. 1. juli 2008 vores andelsbolig i ovennævnte andelsforening. I starten af september 2008 har vi af andelsforenings administrator modtaget et krav om betaling for udbedring af en mangel (udskiftning af et rør) ca. 2.000 kr. Vores spørgsmål er om vi skal betale det?

Vores svar fra

Det er ikke ualmindeligt, at foreningens rejser et mangelskrav mod en tidligere andelshaver i forbindelse med et salg. Om der skal betales eller ej kan man ikke med sikkerhed sige, uden at være i besiddelse af andelsboligforeningens vedtægter. Heri er der angivet en fremgangsmåde ved fraflytning. Jeg synes I skal tage kontakt til administrator for at få nærmere oplysninger om kravets natur og på hvilket grundlag det opkræves hos jer. Dernæst kan I sammenholde med foreningens vedtægter.

Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.