Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Udbedring af elinstallationer

Min kæreste og jeg købte andelslejligheden på ovennævnte adresse pr. 01.07.2007. I forbindelse med gennemgang af fejl og mangler påpegede vi ulovlige el-installationer efter vi havde fået foretaget el-tjek, sælger og dennes advokat har accepteret at lovliggøre disse elinstallationer, men der er intet sket. Der har flere gange været aftalt dato for udbedring, men sælger aflyser med elektrikeren. Der er nu gået et halvt år og mit spørgsmål er så, om der er nogen tidsfrister for en sådan udbedring, og om vi selv kan kontakte en elektriker og betale regningen med de penge som foreningen har tilbageholdt?

Vores svar fra

Du skal skriftligt gøre sælger opmærksom på at udbedring vil blive foretaget for sælgers regning, medmindre sælger inden en frist på yderligere 14 dage har sørget for afhjælpning. Du skal være sikker på at det der udføres af elektrikeren er forhold der skal rettes for sælger regning. En rapport fra en uvildig, elektricitetsrådet, en elinstallatør eller lignende med en nøje specifikation af fejl og mangler skal foreligge inden din egen elinstallatør kan gå i gang med arbejdet. Du skal lægge pengene ud og derefter indkræve pengene hos sælger. Måske skulle du få et tilbud fra din egen elinstallatør, således at tilbudet kan sendes til sælger samtidig med at du fastsætter den nye frist. Send dit kravbrev anbefalet.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Information, viden og juridiske nyheder få det hele i vores nyhedsbrev – Tilmeld dig her!

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.